Heynen

Heynen works for innovators.

Heynen 70 Pop-up Dag Nederland - 17 mei 2022

Heynen 70 Pop-up Dag Nederland - 17 mei 2022

Event date: 17 May 2022

Je bent de hele dag welkom om een bezoek te brengen aan de Heynen-70 Pop-Up dagen op onze kantoren in Heijen (dinsdag 17 mei) en Houthalen (donderdag 19 mei). Graag vieren we dan onze 70e verjaardag met jou. 
Je Heynen contactpersoon, verschillende van onze fabrikanten en foodtrucks staan voor je klaar. Zo combineren we graag een informeel samenzijn met een inhoudelijk programma. 


Hieronder vind je per aandachtsgebied een uitgewerkt programma voor Heynen Pop-up Dag Nederland - 17 mei 2022 te Heijen

Pop up banner.png
 

Componenten

Kom kennis maken met nieuwe oplossingen in ons portfolio en laat je bijpraten over de roadmap van ons RF, DAS en passieve componenten portfolio. 

Mentor is aanwezig met de nieuwe flexibele M-Fiber lichtgeleiders. 

Isabellenhütte is aanwezig met meetweerstanden en meetproducten voor o.a. DC-laden en EV-toepassingen.

APITech is aanwezig met een delegatie uit de VS. Zij verzorgen onder andere een lezing over de waarde van een RF Testbed bij validatietesten. 

Jianghai gaat graag het gesprek aan over hun Lithium-Ion Condensatoren. We geven ook een korte preview over een gepatenteerde snel-laad-oplossing die gebruik maakt van Li-Ion caps.

StandexMeder gaat je verrassen met een breed aanbod van hoogwaardige custom inductiviteiten. 

Component Seminars
10.00    The value of an RF validation testbed - APITech
11.15    Roadmap RF product portfolio
11.30    Roadmap DAS portfolio
11.45    Roadmap passieve componenten

13.00    The value of an RF validation testbed - APITech

14.15    Roadmap RF product portfolio
14.30    Roadmap DAS portfolio
14.45    Roadmap passieve componenten

 

Professional Media Solutions

De afgelopen twee jaar is er geen mogelijkheid geweest voor de traditionele LiveU Userday. Graag praten we je de 17e dan ook bij over ‘all things LiveU’. We introduceren ook de audiomengtafels van Calrec en we laten je zien hoe je eenvoudig broadcast-signalen kan transporteren en converteren via fiber. 
Niels en Hanno van LiveU geven zicht op de roadmap van LiveU en verzorgen een demonstratie van de LiveU Air Control applicatie. Neem je telefoon, tablet of laptop mee om de kracht van de applicatie te ervaren. 

Graag laten we je de audiomengtafels van Calrec zien. Made in the UK. We hebben zowel een Brio console als de Type R als demo voor je klaarstaan. 

Artel biedt een breed portfolio aan oplossingen die broadcast-signalen converteren en transporten. Artel is aanwezig met verschillende demo’s. 
LU300S.png

Professional Media Solutions Seminars
10.30    LiveU Roadmap presentatie met onder andere LiveU Ingest, Air Control en de nieuwe LU300S.
13.30    LiveU Roadmap presentatie met onder andere LiveU Ingest, Air Control en de nieuwe LU300S.

 

Power conversie en kabelmeettechniek 

Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen rond kabelfoutlocalisatie, (lab)voedingen en het testen van batterijen en laadpalen. 

Manfred en Sebastian Schacht van MS-Technik zijn beiden aanwezig. 

comemso mini charger tester.pngIn het straatbeeld verschijnen in snel tempo laadpalen voor elektrische voertuigen. We demonstreren live hoe je deze laadpalen in het veld kan testen met de mini charger tester van Comemso

Cadex staat voor je klaar met vragen rond het testen en analyseren van accu’s en batterijen. 

Power conversie en kabelmeettechniek Seminars
11.00    Laatste ontwikkelingen NSG/NSM webportal
14.00    Laatste ontwikkelingen NSG/NSM webportal

 

Netwerk Testers en Analysers

In onze fiber hoek vind je een complete range aan fiber tools en testers. Ook presenteren we testers voor koper kabel, waaronder coax en twisted pair. In het brede veld vanaf (O)TDR TV220EX-cutout.pngvoor het testen van de fysieke kabel tot en met diepgaande signaalanalyse van modulatie, datastructuren of netwerkbelasting, bestaat er voor elk vraagstuk een passende meet- en rapportage-oplossing.

Tempo Communications introduceert de nieuwe TV220E(X) TDR voor CATV netwerken, waar we lang naar hebben uitgekeken. Dit is de opvolger van de populaire TV220. Ook zijn verschillende tools van Tempo in de fiber hoek beschikbaar en laten we nieuwe oplossingen zien voor het meten aan mobiele netwerken, waaronder de Airscout Spectrum met WiFi 6 ondersteuning. 
Het paradepaard in high-end TDR-metingen is de Mohr CT100. Wij hebben een exemplaar aanwezig om de ongekende gedetailleerdheid van de meting te kunnen demonstreren: TDR cable measurements
AEM laat de laatste stand van zaken zien rond ‘Network Cable Qualification’.

VeEX is vertegenwoordigd en we besteden aandacht aan het fiber pakket van VeEX zoals de FX120 (PON) en de FX180. Ook hebben we de nieuwe portable sweep box met de CX380 die we graag laten zien. 
Tijdens onze pop-up dag kunnen we nieuws met je delen over het NetAlly portfolio. We hebben alle testers als demo beschikbaar en onze experts staan voor je klaar voor al je netwerk troubleshooting vragen. 

Demtempo mohr.pngo’s
Vanaf 10:00u tot 12.00 en vanaf 14.00 tot 16.00 zal er op elk heel kwartier een demo worden verzorgd door deze fabrikanten:

  • AEM: kabel-kwalificatie
  • Tempo: TV220E TDR
  • Mohr: CT100 TDR

In een on-line sessie zal VeEX een demo op afstand, met een real-life netwerk, verzorgen met de nieuwste oplossingen voor PON analyse. 

 

Netwerk Visibility, Monitoring en Security

We kijken er naar uit  om je te laten zien hoe je de baas blijft over je netwerk. Samen met verschillende fabrikanten laten we een aantal security-, en monitoring-oplossingen zien.

Keysight (voorheen Ixia) is aanwezig met Ruud Sauren en gaat graag het gesprek met je aan over breach and attack simulation. Threat Simulator test en bewaakt de beveiligingsstatus van netwerken door middel van het simuleren van security attacks. Deze (gecontroleerde) attacks worden dagelijks vernieuwd zodat men altijd de laatst bekende security breaches kan testen en onderzoeken. Tevens zal Keysight industriële netwerk taps tonen, speciaal voor OT netwerken in industriële omgevingen.

Allegro Packets groeit hard en ook wij maken steeds meer klanten blij met de krachtige Netwerk Multimeters. Remco de Rooij van Allegro geeft je graag een uitgebreide demo van deze tooling voor netwerk-analyse en hoe deze het vinden van fouten enorm kan versnellen. Specifiek zal troubleshooting van MS Teams omgevingen gedemonstreerd worden. 

Flowmon is recent onderdeel geworden van Progress. Tonny van der Cammen laat je zien hoe de oplossing van Flowmon waardevolle informatie levert aan netwerk- en security teams in IT- en OT-omgevingen. Zo biedt Flowmon een NDR oplossing die vroegtijdig mogelijk security breaches rapporteert. Daarnaast zal de integratie met WhatsupGold gedemonstreerd worden, het network infrastructure monitoring tool van Progress. 

Vanaf 10:00u tot 17:00u zal er elk kwartier een demo worden verzorgd door deze fabrikanten:keysight netally progress flowmon allegro packets.png

  • NetAlly: Network Testing
  • Allegro Packets: Network Monitoring
  • Progress Flowmon: Network Security
  • Keysight: Security Validation

 

 

Aanmelden

Aanmelden geschiedt in principe via je accountmanger. Heb je die nog geen, dan kan het uiteraard ook via onderstaand formulier:

Please wait...

  • Share:

Who is

Who is Heynen

Events

Cybersec Europe, Brussels Expo

Event date: 11 May 2022 / 12 May 2022
Read more

#
Heynen 70 Pop-up Dag Nederland - 17 mei 2022

Event date: 17 May 2022
Read more

#
Heynen 70 Pop-up Dag België - 19 mei 2022

Event date: 19 May 2022
Read more

#
Journée Pop-Up “Heynen 70” – 19 mai 2022

Event date: 19 May 2022
Read more

#
Power Electronics & Energy Storage Event 2022, Congrescentrum Den Bosch

Event date: 14 June 2022
Read more

#
International Microwave Symposium, Denver

Event date: 19 June 2022 / 24 June 2022
Read more

#
Infosecurity Europe, London

Event date: 21 June 2022 / 23 June 2022
Read more

#
Electric & Hybrid Marine, Amsterdam RAI

Event date: 21 June 2022 / 23 June 2022
Read more

#