Heynen

Heynen works for innovators.

Heynen 70 Pop-up Dag België - 19 mei 2022

Heynen 70 Pop-up Dag België - 19 mei 2022

Event date: 19 May 2022

Wij verwelkomen je graag om een bezoek te brengen aan de Heynen 70 Pop-Up in onze kantoren te Houthalen op donderdag 19 mei. Graag vieren we onze 70ste verjaardag met jou!

Jouw Heynen contactpersoon, verschillende van onze fabrikanten en foodtrucks staan voor je klaar doorlopend tussen 10.00h en 18.00h. Zo combineren we graag een informeel samenzijn met een inhoudelijk programma. 

Hieronder vind je per aandachtsgebied een uitgewerkt programma waar je vrijblijvend kan bij aansluiten of gewoon binnenspringen op het moment dat het je past om onze uitgestalde nieuwigheden te bewonderen. Dat alles met een hapje, drankje en een gezellige babbel.

Pop up banner.png
 

Componenten

Kom kennis maken met nieuwe oplossingen in ons portfolio en laat je bijpraten over de roadmap van ons RF, DAS en passieve componenten portfolio. 

Mentor is aanwezig met de nieuwe flexibele M-Fiber lichtgeleiders. 

Isabellenhütte presenteert de mogelijkheden voor het meten van spanningen en stromen bij Mobility & Motion en Smart Grid toepassingen.

APITech is aanwezig met een delegatie uit de VS. Zij verzorgen onder andere een lezing over de waarde van een RF Testbed bij validatietesten. 

Jianghai gaat graag het gesprek aan over hun Lithium-Ion Condensatoren. We geven ook een korte preview over een gepatenteerde snel-laad-oplossing die gebruik maakt van Li-Ion caps.

StandexMeder zal je verrassen met een breed aanbod van hoogwaardige klant specifieke transformatoren.
Planar magnetics & Power Magnetics.

Bird toont ons hun draagbare site en spectrum analyzers, SiteHawk en SignalHawk. Daarnaast ook de RF vermogen sensoren die in combinatie met de digitale power meter display 5000-NG kunnen gebruikt worden. Een demonstratie van de Channel Power Monitor staat ook op het programma

Lezingen vrijblijvend bij te wonen

10:45 – 11:15    Tempo Communications : *NEW* TV220E(X)
11:30 – 12:00    API Technologies: The value of an RF validation testbed
13:15 – 13:45    VeEX Inc:  Fiber Optics Latest & Greatest
14:00 – 14:30    API Technologies: The value of an RF validation testbed
14:45 – 15:30    VeEX Inc : Mike Collins Portable SWEEP-BOX
15:45 – 16:15    Tempo Communications: *NEW* TV220E(X)
 

 

Professional Media Solutions

We introduceren de nieuwste camera backpacks van LiveU en we laten je zien hoe je eenvoudig broadcast signalen kan transporteren via fiber. We tonen je hoe je eenvoudig kan videobellen op antenne vanaf je GSM en hoe je de call kan meenemen in je workflow. Neem je GSM, tablet of laptop mee om de kracht van onze applicatie te ervaren.

Graag stellen we je de audiomengtafels van Calrec voor, made in the UK. We hebben zowel een Brio console als het Type R als demo staan.

Artel biedt een breed portfolio aan oplossingen die broadcast signalen converteren en transporteren. Artel is aanwezig met verschillende demo’s voor onder andere conversie van SDI naar IP en JPEG-XS. Ze tonen ook hun Quarra IP PTP switches.

 

Power conversie en kabelmeettechniek 

Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen rond kabelfoutlocalisatie, (lab)voedingen en het testen van batterijen en laadpalen. 

Manfred en Sebastian Schacht van MS-Technik zijn beiden aanwezig. 

comemso mini charger tester.pngIn het straatbeeld verschijnen in snel tempo laadpalen voor elektrische voertuigen. We demonstreren live hoe je deze laadpalen in het veld kan testen met de mini charger tester van Comemso

Cadex staat voor je klaar met vragen rond het testen en analyseren van accu’s en batterijen. 

 

Netwerk Testers en Analysers

Tempo Communications neemt de nieuwe TV220E(X) CATV TDR mee. De opvolger van de populaire TV220. Ook zijn verschillende tools van Tempo in de fiberhoek beschikbaar en laten we twee nieuwe oplossingen zien voor het meten aan mobiele netwerken.

VeEX is aanwezig en we besteden aandacht aan het fiber pakket van VeEX zoals de FX120 XG(S)-PON Analyzer en de FX182 Optical Channel Checker.
Ook is er een demo van de nieuwe portable SWP-BOX Field Portable Sweep Transmitter voor DOCSIS® 4.0.

Shineway stelt zijn kosteneffectieve glasvezel lastoestellen voor het uitrusten van elke FTTH lastechnieker.

Op deze dag kunnen we nieuws met je delen over het NetAlly portfolio, meer specifiek over Wifi 6/6E. We hebben alle testers als demo beschikbaar en onze experten staan klaar voor al je netwerk test & troubleshooting vragen.

AEM test zal aanwezig zijn met handheld testers voor het certificeren en kwalificeren van koperkabels (CAT 5e – CAT 8.2) en glasvezelkabels (SMF + MMF). Daarbovenop ondersteunt AEM test ook het testen van Single Pair Ethernet (SPE) kabels tot 1800 meter.

Netwerk Visibility, Monitoring en Security

We kijken er naar uit  om je te laten zien hoe je de baas blijft over je netwerk. Samen met verschillende fabrikanten laten we een aantal security-, en monitoring-oplossingen zien.

Keysight (voorheen Ixia) is aanwezig met Ruud Sauren en gaat graag het gesprek met je aan over breach and attack simulation. Threat Simulator test en bewaakt de beveiligingsstatus van netwerken door middel van het simuleren van security attacks. Deze (gecontroleerde) attacks worden dagelijks vernieuwd zodat men altijd de laatst bekende security breaches kan testen en onderzoeken. Tevens zal Keysight industriële netwerk taps tonen, speciaal voor OT netwerken in industriële omgevingen.

Allegro Packets groeit hard en ook wij maken steeds meer klanten blij met de krachtige Netwerk Multimeters. Remco de Rooij van Allegro geeft je graag een uitgebreide demo van deze tooling voor netwerk-analyse en hoe deze het vinden van fouten enorm kan versnellen. Specifiek zal troubleshooting van MS Teams omgevingen gedemonstreerd worden. 

Flowmon is recent onderdeel geworden van Progress. Tonny van der Cammen laat je zien hoe de oplossing van Flowmon waardevolle informatie levert aan netwerk- en security teams in IT- en OT-omgevingen. Zo biedt Flowmon een NDR oplossing die vroegtijdig mogelijk security breaches rapporteert. Daarnaast zal de integratie met WhatsupGold gedemonstreerd worden, het network infrastructure monitoring tool van Progress. 

Vanaf 10:00u tot 17:00u zullen er doorlopend demo's worden verzorgd door deze fabrikanten:keysight netally progress flowmon allegro packets.png

  • NetAlly: Nieuws over Wifi 6/6E!
  • Allegro Packets: Network Monitoring
  • Progress Flowmon: Network Security (NDR)
  • Keysight: Security Validation

 

 

Aanmelden

Meld je nu aan via onderstaand formulier:

Please wait...

  • Share:

Who is

Who is Heynen

Events

Cybersec Europe, Brussels Expo

Event date: 11 May 2022 / 12 May 2022
Read more

#
Heynen 70 Pop-up Dag Nederland - 17 mei 2022

Event date: 17 May 2022
Read more

#
Heynen 70 Pop-up Dag België - 19 mei 2022

Event date: 19 May 2022
Read more

#
Journée Pop-Up “Heynen 70” – 19 mai 2022

Event date: 19 May 2022
Read more

#
Power Electronics & Energy Storage Event 2022, Congrescentrum Den Bosch

Event date: 14 June 2022
Read more

#
International Microwave Symposium, Denver

Event date: 19 June 2022 / 24 June 2022
Read more

#
Infosecurity Europe, London

Event date: 21 June 2022 / 23 June 2022
Read more

#
Electric & Hybrid Marine, Amsterdam RAI

Event date: 21 June 2022 / 23 June 2022
Read more

#