heynen groepsfoto sm

Company

Persbericht

Op 10 oktober 2016 viert Heynen haar 65 jarig bestaan. In die tijd heeft het bedrijf een sterke positie verworven als leverancier van specialistische, technische oplossingen aan ontwikkelaars en fabrikanten van elektronica, telecom en ICT bedrijven, radio- en Tv-omroepen, het leger en de energiesector. Inmiddels staat de derde generatie Heijnen aan het roer in dit familiebedrijf.

In 1951 zag oprichter Leon Heijnen de kans om zich als ingenieur te verzelfstandigen en richtte hij in Venlo ingenieursbureau Heynen op. Al snel ontwikkelde het bedrijf zich van ingenieursbureau tot technische handelsorganisatie. Inmiddels werkt Heynen met 45 collega’s vanuit eigen kantoren in Heijen (Nederland), Houthalen (België) en Luxemburg (Luxemburg).

Heynen biedt de oplossingen van zo’n 60 verschillende fabrikanten die allemaal hun eigen specialisatie hebben. Vaak komt er een nauwe samenwerking tot stand tussen Heynen, de klant en de fabrikant. Het heeft erin geresulteerd dat een grote groep klanten en leveranciers al meer dan 60 jaar onafgebroken zaken doet met Heynen.

Heynen investeert strategisch in nichemarkten en is continu bezig met vernieuwende technologie en wat haar klanten hiermee kunnen bereiken. Lennart Heijnen, directeur en derde generatie Heijnen: “Klanten kiezen voor de bijzondere en specialistische producten van de leveranciers in ons portfolio samen met het advies dat we ze daarbij geven en de technische en logistieke ondersteuning. Met name de laatste jaren zijn we steeds meer voor onze klanten gaan doen. Naast het leveren van een product ondersteunen we ze met hun interne processen en nemen we taken van ze over.”

Om klanten optimaal te kunnen ondersteunen is Heynen onafhankelijk gebleven van de fabrikanten waarmee wordt gewerkt en goed uitgerust. Reparaties, kalibraties en incidentopvolging worden in eigen lab faciliteiten uitgevoerd. Vanuit een modern magazijn biedt Heynen een logistieke dienst aan waarmee een hoge leverbetrouwbaarheid wordt gerealiseerd.

Heynen staat als een huis en de toekomst wordt met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet gezien. 65 jaar is pas het begin.

==============================================================

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Heynen BV

Dhr. L. Heijnen

Postbus 10, 6590 AA Gennep

T +31 485 55 09 09

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.heynen.com