Network Monitoring and Analysis Blog

Monday, 31 August 2015 09:31

Rycom kabelzoeker bewijst zich in het veld

Rycom Marconi Oranje

Marconi Oranje gebruikt met veel succes de Rycom kabelzoeker van Heynen in het veld. Marconi Oranje zet de kabelzoeker in netten van netbeheerders en in de industrie in. Dit zowel op spanningsloze- als op onder spanning staande kabels.

De kabelzoeker wordt gebruikt door Marconi Oranje in openbare verlichting tot hoogspanningskabels met een zeer hoog positief resultaat. De Rycom kabelzoeker wordt graag gebruikt door zijn eenvoudige bediening. De kabelzoeker wordt ook aan monteurs meegegeven.
Een van de use cases is om ondergrondse infrastructuren in kaart te brengen voor ingenieursbureaus.

Elke kabelzoeker van Rycom is ontworpen om het vinden van begraven infrastructuur eenvoudig, nauwkeurig en betaalbaar te maken. Sinds 1946 ontwikkelt en maakt Rycom oplossingen om ondergrondse kabels, pijpen en leidingen te vinden en fouten te lokaliseren.

Rycom wordt optimaal door Heynen in Nederlandse en Belgische markt ondersteund. Heynen is het Europese service center voor Rycom. Herstellingen en kalibraties worden lokaal in Nederland door een ervaren team specialisten uitgevoerd. Het team is opgeleid en getraind door Rycom en er is een voorraad aan reserveonderdelen. Hiervoor hoeven er geen kabelzoekers terug naar de leverancier en kunt u weer snel met uw werkzaamheden verder.
Er is een uitgebreide Nederlandstalige handleiding beschikbaar.