Network Monitoring and Analysis Blog

Tuesday, 04 August 2015 07:35

Allot neemt deel aan het HP OpenNFV Partner Program

Service Delivery using Allot vTDF

Allot Communications Ltd. Is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intelligente breedband oplossingen die operatoren helpen om hun netwerk te optimaliseren, meer inkomsten uit het netwerk te genereren en die ondernemingen en organisaties helpt om hun productiviteit te verhogen. Recent heeft Allot aangekondigd om deel te nemen aan het HP OpenNFV Partner Program. Dit is een initiatief dat de telecommunicatie-industrie in staat stelt om nieuwe diensten en vernieuwingen in het netwerk sneller te lanceren door het core-netwerk en bepaalde netwerkfuncties te virtualiseren.

De bijdrage van Allot aan het programma is om Allot's virtuele VerkeersDetectie Functie (vTDF) en security diensten beschikbaar te maken op het HP OpenNFV platform. Deze integratie maakt het eenvoudig mogelijk om virtuele security services op te zetten op platformen in een HP OpenNFV cloudomgeving. Allot volgt de evoluerende standaarden van de Internet Engineering Task Force (IETF) en de 3rd Generation Partnership Project (3GPP). Met Allot's vTDF en de Element Manager van Allot kun je pre-geïntegreerde security diensten zoals Allot's DDoS bescherming en real time content filtering dynamisch creëren en beheren.

Allot's Service Gateway Virtual Edition (SG VE) biedt verschillende functies waarmee diensten ontwikkeld kunnen worden waaronder verkeersdetectie, analytics, policy enforcement en berekenen. De SG vE kan overal in het netwerk of in de cloud worden ingezet en nieuwe use cases en netwerkdiensten mogelijk maken.