Network Monitoring and Analysis Blog

Tuesday, 04 August 2015 07:35

Allot neemt deel aan het HP OpenNFV Partner Program

Service Delivery using Allot vTDF

Allot Communications Ltd. Is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intelligente breedband oplossingen die operatoren helpen om hun netwerk te optimaliseren, meer inkomsten uit het netwerk te genereren en die ondernemingen en organisaties helpt om hun productiviteit te verhogen. Recent heeft Allot aangekondigd om deel te nemen aan het HP OpenNFV Partner Program. Dit is een initiatief dat de telecommunicatie-industrie in staat stelt om nieuwe diensten en vernieuwingen in het netwerk sneller te lanceren door het core-netwerk en bepaalde netwerkfuncties te virtualiseren.

De bijdrage van Allot aan het programma is om Allot's virtuele VerkeersDetectie Functie (vTDF) en security diensten beschikbaar te maken op het HP OpenNFV platform. Deze integratie maakt het eenvoudig mogelijk om virtuele security services op te zetten op platformen in een HP OpenNFV cloudomgeving. Allot volgt de evoluerende standaarden van de Internet Engineering Task Force (IETF) en de 3rd Generation Partnership Project (3GPP). Met Allot's vTDF en de Element Manager van Allot kun je pre-geïntegreerde security diensten zoals Allot's DDoS bescherming en real time content filtering dynamisch creëren en beheren.

Allot's Service Gateway Virtual Edition (SG VE) biedt verschillende functies waarmee diensten ontwikkeld kunnen worden waaronder verkeersdetectie, analytics, policy enforcement en berekenen. De SG vE kan overal in het netwerk of in de cloud worden ingezet en nieuwe use cases en netwerkdiensten mogelijk maken.

Supplier

  • Allot Communications

    Allot Communications is a leading global provider of intelligent broadband solutions that put mobile, fixed and enterprise networks at the center of the digital lifestyle. Allot's DPI-based solutions identify and leverage the business intelligence in data networks, empowering operators to shape digital lifestyle experiences and to capitalize on the network traffic they generate.

Related Blog messages

  • Cloud-technologie verbindt het bedrijfsleven met applicaties

    Datacenter specialisten en telecom operatoren bieden al decennia lang datacenter, IT infrastructuur en communicatie diensten aan het MKB aan. Cloud diensten zijn een uitbreiding van dit pakket en bieden het bedrijfsleven meer flexibiliteit in de toegankelijkheid en het beheer van bedrijfsapplicaties. Voor steeds meer datacenter specialisten en telecom operatoren hoort cloud technologie tot het vaste portfolio en zorgt zo voor inkomsten in het domein van enterprise cloud en managed hosting.

  • Allot cloudtrends rapport q2 2015

    Elk kwartaal brengt Allot Communications het CloudTrends rapport uit. Allot baseert het rapport op de analyse van het netwerkverkeer van bedrijven, instellingen, scholen (universiteiten) en service providers. De editie Q2/2015 heeft een focus op security in cloud omgevingen. De belangrijkste conclusie van het rapport is dat door de toename in mobiliteit en het gebruik van cloud applicaties medewerkers vaak onbewust en onbedoeld toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie geven. Het gebruik van sociale netwerken, file sharing, instant messenging en versleutelde proxy's opent achterdeuren naar het bedrijfsnetwerk voor hackers en kwaadaardige content. Naast dat dit verkeer een negatieve invloed op het netwerk heeft en de productiviteit beïnvloed, kan het voor de organisatie allerlei (reputatie) schade veroorzaken.