Network Monitoring and Analysis Solutions

AirCheck G2 Wireless Tester Featured

AirCheck G2 - Heynen NETSCOUT AirCheck G2

 Wi-Fi is een complexe technologie. Maar het testen van een Wi-Fi netwerk hoeft dat niet te zijn. De AirCheck G2 Wireless tester is specifiek ontwikkeld voor de eerste lijn netwerk engineer die te maken krijgt met klachten als: het WiFi netwerk doet het niet of er is geen verbinding met het internet. De AirCheck G2 Wireless tester levert snel, eenvoudig en nauwkeurige foutisolatie en troubleshooting. Daarmee reduceert het de tijd die je nodig hebt om issues in je draadloze netwerken op te lossen.

  • Er zijn veel mogelijke oorzaken die kunnen leiden tot Wi-Fi klachten, varierend van problemen in het netwerk en configuratie tot en met omgevingsinvloeden en verkeerde instellingen in het toestel van de gebruiker. Het verzamelen van al die belangrijke stukjes informatie maakt het verschil voor elke eerste lijn netwerk engineer om elke voorkomende klacht te verhelpen.
  • De intuïtieve gebruikersinterface en het management platform van de AirCheck G2 geven direct bruikbare informatie waarmee het verhelpen van Wi-Fi problemen niet alleen veel minder complex wordt maar die ook helpt om een probleem snel te verhelpen. Door een probleem meteen de eerste keer te verhelpen vermeid je de hoge kosten die gepaard gaan met het escaleren van het probleem naar andere teams en het niet beschikbaar zijn van de WiFi verbinding voor gebruikers. De AirCheck G2 levert eerste lijn troubleshooters complete en nauwkeurige informatie over het wireless netwerk om voorkomende problemen direct op te lossen in plaats van de alleen maar te escaleren.